Op zoek naar restaurant in de buurt van capitole gent?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     restaurant in de buurt van capitole gent
 
Capitole Gent theater Gent Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.be.
Ideaal voor kleine bijeenkomsten en seminaries. Capitole Gent is gelegen op het makkelijk bereikbare Gent Zuid, vlak bij het historische stadscentrum. In de grote theaterzaal, die nog altijd de sfeer uitstraalt van de vroegere art-decobioscopp uit de jaren dertig maar voorzien is van de nieuwste technische theatersnufjes en een indrukwekkende theatertoren, verwelkomen we u en uw klanten graag in onze nieuwe VIP-loges, VIP-bars, het restaurant, onze sfeervolle zolderzaal en onze annex.
Capitole Gent Vergaderen/Feest/Congres.
Naast de grote theaterzaal, staan ook de VIP-bars, het restaurant, onze sfeervolle zolderzaal en onze annex ter beschikking voor uw evenementen. Capitole Gent ontvangt u ook graag, samen met uw klanten, collegas of relaties, als VIP op haar voorstellingen. Het is de ideale manier om in een ongedwongen sfeer en in een luxueuze omkadering uw relaties te onderhouden. Een standaard Business Seat kan uitgebreid worden met verschillende cateringmogelijkheden, gaande van receptie met hapjes, een walking dinner, een zittend diner., Naast het aanbieden van de ideale locatie, kunnen we uw organisatie ondersteunen met onze eigen in-huis-diensten. Onze cateraar GUSTO zorgt voor een perfecte culinaire begeleiding van uw activiteiten. In het centrum. Aan de snelweg. Nabij openbaar vervoer. In het centrum van Gent, vlakbij toegangswegen. Parkeren in de buurt van deze locatie.
Italia Grill Italiaans Restaurant Gent Italiaans restaurant te Gent.
Al sinds de opening van restaurant Italia Grill in 1972 werkt Girolamo er in de keuken om voor u authentieke en traditionele Italiaanse pastas en schotels te bereiden. In 1985 nam hij de zaak over. Reserveer snel uw tafel en ontdek een stukje Italië in Gent!
GUSTO Italiaans Restaurant GENT 9000.
Sint Pietersnieuwstraat 116 9000 GENT. Toon telefoonnummer 09.233.86.57. Master Card, Visa, Bancontact. Faciliteiten en services. U bent misschien ook geïnteresseerd in deze restaurants.: CAFE DE PARIS. Keukentype Belgische, Turkse. Gratis digestief of likeur. Keukentype Internationale Fusion, Exotische. Keukentype Marokkaanse, Internationale Fusion, Mediterrane. labels'BookingsModuleModule.tabs.date' date: dd/MM/yy.' labels'BookingsModuleModule.tabs.hour' date: HH.mm.' wij stonden om 18 15 uur voor een gesloten Gusto.zonder. Het was niet open of bestaat niet meer. In plaats dat. Voeg toe aan favorieten. Dit restaurant werd toegevoegd aan uw favorieten.
Starbucks The Best Coffee and Espresso Drinks.
Earn Stars in and out of Starbucks stores with the Starbucks Rewards Visa Card and the Starbucks Rewards Visa Prepaid Card. LOVE YOUR DRINK. Choose from our bold Signature espresso or our smooth Starbucks Blonde espresso. Discover a drink thats made for you.
Gent Dampoort Station Capitole Gent Wandelroute RouteYou.
RouteYou AJ Slimweg Routes Gent Dampoort Station Capitole Gent. Niet geverifieerd 1.23 km. 492 keer bekeken Publiek. Naar gps of computer. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Hotel in Gent Novotel Gent Centrum trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Tegen een toeslag kunt u ter plaatse parkeren. Naast het proeven van items van het ontbijtbuffet, kunnen gasten dineren op het terras in de Gourmet Bar of de Gruuthuus Bar met een middeleeuws thema. Het Novotel Gent Centrum ligt op loopafstand van het Gravensteen en op drie kilometer van de Capitole Gent Music Hall.
Eten en drinken in onze zaal Capitole Gent.
Opgelet, om veiligheidsredenen zijn tijdens een voorstelling alleen PET flesjes toegestaan in de theaterzaal. Deze kan je verkrijgen in de foyer. Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Capitole Gent Graaf Van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent telefoon 32 3 400 69 99.
Bed Breakfast Gent.
Zoek BB in Gent. Ik heb nog geen datum. Beleving ten top, dankzij. een authentiek kader, een heerlijk ontbijt, aangepast aan uw noden, een rugzak vol leuke tips op uw maat, en niet te missen kortingen cultuur, horeca, welness etc, zie de GGG voucher. Tijdig reserveren verhoogt de kans op een vrije gastenkamer in de BB van uw keuze.
Overnachten Capitole Gent.
De tuin gaat over in LOF Restaurant en zijn zomerterras. Het keukenteam zet hier pure en hedendaagse smaken in de schijnwerpers en serveert kleine gerechten die elkaar opvolgen en versterken. Het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed. Ontdek Gent, met Pillows Hotels. Pillows Grand Hotel Reylof. 32 9 235 40 70. Voor meer info over toeristisch Gent kan je terecht op Visit Gent. Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Capitole Gent Graaf Van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent telefoon 32 3 400 69 99.
Capitole Gent Visit Gent.
Het theater bevindt zich aan het makkelijk bereikbare Gent Zuid, met een ondergrondse parkeergarage in de nabijbeid. Gecombineerd met een gastvrij onthaal en professionele ondersteuning zowel technisch als operationeel verzekert Capitole Gent u een geslaagd evenement. Graaf van Vlaanderenplein 5. 32 3 400 69 99. Informatie over zalen. Informatie over zalen. Naam Klaslokaal Auditorium U-vorm Raadzaal Seminarie Theater Receptie Banket Walking dinner Oppervlakte m. Foyer 2nd floor. Koepel 2nd floor 60. Restaurant 4th floor.
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden. Onze gerechten zijn samengesteld met dagverse producten. Aan onze bar vindt u cocktails allerhande en u wordt bediend met een ongeëvenaarde service. Klanten met allergieën en/of speciale behoeftes kunnen ook bij ons terecht. Just ask the chef! Janines is toegankelijk voor iedereen en staat garant voor een leuke ervaring en een comfortabele sfeer. BEKIJK ONZE GERECHTEN. Telefoon: 09/311 48 11. Op onze openingsdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 11u tot 15u en van 18u tot 23u.

Contacteer ons